Kvinne i 20-årene sendt til UNN etter arbeidsulykke

Like over klokka 08.00 fredag morgen rykket nødetatene ut til en arbeidsulykke på Prostneset.

Ambulansene rykket ut til denne båten fredag morgen.  Foto: Christer Pedersen

nyheter

To ambulanser rykket ut til den gamle hurtigrutekaia i Tromsø på Prostneset, etter melding om at en person har fått noe i hodet.

En kvinnelig soldat i 20-årene hadde blitt truffet av en lastebilkran, ved et militært fartøy som lå i havn. Kvinnen ble raskt fraktet til sykehus.

Dette er kranen kvinnen skal ha blitt truffet av.  Foto: Ronald Johansen

Undersøkelser på stedet viser at ulykken har skjedd i forbindelse med utlegging av en landgang, ifølge politiet.

– Lastebilen sto på kaia, og mens føreren skulle sette ut støttelabber begynte kranen å pendle. Da traff kranen den kvinnelige soldaten som sto på dekk, forklarer politiets operasjonsleder Per Arve Aas.

UNNs pressvakt opplyser at kvinnen har moderate skader, og at hennes tilstand er stabil.

Politiet og arbeidstilsynet skal etterforske saken videre, opplyser politiets operasjonsleder.

  Foto: Ronald Johansen

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter