Politet rykker ut på melding om drone i innflygningen til flyplassen - landskapsarkitekt filmet arrangement

Ett fly ble omdirigert som følge av droneflygningen.
nyheter

– Det meldes om drone i innflygingen til Tromsø lufthavn. Dette kan ha konsekvenser for flytrafikken. Vi har sendt en patrulje, skriver Troms politidistrikt på Twiitter i 14-tiden.

– Dronen er observert over Holt Gård ved innflygingen til flyplassen, og vi har en patruljebil på plass, sier Lars Meland ved operasjonssentralen til Troms politidistrikt.

Politet minner om at det er strenge regler for droneflygning.

Nordlys melder rundt kl 15 at et fly har blitt omdirigert på grunn av hendelsen.

Rundt 15.20 kunne operasjonssentralen hos politiet melde at det var en landskapsarkitekt som hadde filmet et arrangement ved Holt Gård og at flygningen var avsluttet.

– Vi har fått stanset flygningen og skal undersøke videre hvilke konsekvenser dette vil gi for vedkommede. Det er hvertfall trygt for flytrafikken nå,sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen til iTromsø. 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter