Einar (23) fra Tromsø jakter kjærligheten på «Love Island»

Einar Øien er lektorstudent og bor i Tromsø, men er opprinnelig fra Hamarøy i Nordland. Nå kjemper han om kjærligheten på TV3s nye storsatsning «Love Island».
nyheter

Jeg håper hun vil like meg for den jeg er, sier Einar Øien i en portrettfilm som TV3 har sendt oss i forbindelsen med Einar Øiens inntreden i TV3 serien «Love Island».

Ifølge presseansvarlig Lene Paterson i TV3, så kom Øien inn etter at serien startet fordi han fattet interesse i den 26 år gamle vippestylisten Victoria Olsen Brakstad fra Bergen.

Ifølge TV3s presentasjon er Love Island en datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten i idylliske omgivelser, og der seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen.

Fikk ei kald skulder

I presentasjonsfilmen kommer det klart frem at det ei som heter Victoria som var årsaken til at Einar Øien meldte seg på realityshowet. Det bekrefter også TV3s presseansvarlige Paterson til iTromsø.

- Einar meldte seg på for han ville date Victoria fra Bergen som allerede var der. Så han traff en annen som han syntes det var interessant, forteller Paterson til iTromsø.

- Jeg er en person som går for det jeg vil ha, om jeg ikke får det går jeg videre, forteller Øien videre i portrettfilmen fra TV3.

Etterhvert kommer det frem at det dessverre ikke var videre interesse fra Brakstad for lektorstudenten fra Tromsø.

- Han oppleve nok litt laber interesse fra Victoria, innrømmer Paterson.

Pragmatisme

Om du ikke kan få den du elsker får du elske den du får, heter det i en poplåt fra 50-tallet. - Og selv om den opprinnelige motivasjonen for å delta i svermeriet var en flørt med Brakstad, så åpnet andre muligheter seg etterhvert som realitetene slo inn.

- Han har vært der i 2-3 dager nå men har i stedet valgt å bli partner med Magnhild fra Trondheim, kan Paterson fortelle.

Magnhild Sundland er en 29 år gammel motedesigner og gründer fra Trondheim har etablert seg sammen med Øien som ett par.

- Så han fikk ikke det han ville ha og gikk dermed videre?

- Det kan virke som han har gått videre ja, forteller Paterson.

Det har ikke lyktes iTromsø å få en kommentar fra Einar Øien, da de er under kommunikasjonskontroll så lenge de er med i serien. Hans opphold kan likevel følges på TV3 hver kveld fra kl 21.30.

På Love Iland på TV3 kjemper par om hverandres gunst og i håp om å finne seg noen å være sammen med.   Foto: Pressefoto Love Island fra TV3