Ikea tilbakekaller lampeskjerm etter rapporter om at glass har falt ned

Alle kunder som har kjøpt skjerm bes sjekke datostemplingen.

Ikea har fått rapporter om at glasskjermen til Calypso plafond har falt ned. Nå tilbakekaller de produktene med full refusjon.  Foto: Ikea

nyheter

Ikea har fått tilbakemeldinger fra kunder om at glasskjermen på deres Calypso har falt ned, og for å minimere risikoen for kundene deres, tilbakekaller de derfor Calypso plafond med datostemplene: (yyww) 1625 til 1744.

– Selv om sannsynligheten for at det vil skje igjen er liten, er risikoen stor nok til at Ikea velger å tilbakekalle den, sier Emilie Knoester, Business Area Manager for Belysning på Ikea of Sweden, og fortsetter:

Slik demonterer du lampa: Trekk forsiktig ut den bevegelige armen. Fjern lampeskjermen mens du holder armen ute. Datomerkingen som IKEA oppfordrer kundene å sjekke, er formatert slik: YYWW (ÅR UKE) 1625 til 1744  Foto: IKEA

– Sikkerheten til kundene våre har høyeste prioritet på Ikea, noe som er grunnen til at vi tilbakekaller det berørte partiet som et forebyggende tiltak.

– Vi oppfordrer alle kunder som har en Calypso plafond med de aktuelle datostemplene om å returnere produktet mot en ny CALYPSO eller full refusjon. Ikea krever ikke kjøpsbevis for varen, skriver bedriften i en pressemelding.