Disse mister vannet de neste dagene

Kommunen stenger vanntilførselen flere steder grunnet vedlikeholdsarbeid.
nyheter

Tromsø kommune stenger vannet til beboere i Holtvegen, Sommerlystvegen, Ottarsveg og Barduvegen fra klokken 21.00 fredag kveld og klokka 07.00 lørdag morgen, opplyser seksjon for vann og avløp på sine nettsider. De anbefaler beboere om å forhåndtappe vann til forbruk i perioden.

Mandag og tirsdag, altså 1. og 2. oktober, stenges vannet i deler av Fiolvegen og Kløverveien mellom klokken 08.00 og 16.00. Årsaken er vedlikehold av hovedvannledning og utskiftning av kum, opplyser kommunen.

– Det blir plassert ut vanntanker i området, se kart for nærmere plassering, skriver de på sine nettsider.

– Vi oppfordrer alle til å varsle eventuelle leieboere i området. Når vannet kommer tilbake anbefaler vi å la det renne til eventuell misfarging er borte, legger de til.