Brann på bad i bolig på Kvaløya i natt

Litt før klokka 06.00 søndag morgen rykket alle nødetater ut til Kvaløya etter melding om brann. Både politi og brannvesen har nå forlatt stedet.
nyheter

Alle nødetater rykket ut til Vågslettvegen på Kvaløya etter melding om brann. Det ble meldt om røykutvikling på baderom, og én person kom seg ut av boligen. Det skal ikke være andre personer i boligen.

Litt senere meldte politiet at beboeren ble undersøkt av helsepersonell på stedet, da han hadde inhalert noe røyk. Personen ble friskmeldt på stedet. Brannvesenet hadde folk inne i huset, og fikk ifølge politiet kontroll på brannen som ser ut til å ha oppstått på badet.

Cirka én time etter at nødetatene rykket ut, melder politiet at både de og brannvesenet er ferdige på stedet. Politiet oppretter sak.