Ingen fra Troms Ap ønsket å delta i støttemarkering for Finnmark:

Evertsen: – Jeg antar de har parkert i saken

Lørdag formiddag arrangerer Troms-aksjonen mot tvangssammenslåing av Troms og Finnmark folkemøte på Stortorget i Tromsø. Ingrid Evertsen forteller at ingen fra Troms Ap ønsker å stille.

INVITERER TIL FOLKEMØTE: Ingrid Evertsen er en av en lang rekke kulturpersonligheter som sammen med politikere fra Rødt, Sv og Senterpartiet mobiliserer til folkemøte på Stortorget i Tromsø denne helga mot sammenslåingen av Troms og Finnmark.   Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

– Et stort flertall av folket i Troms sier nei til tvangssammenslåing av Troms og Finnmark. Vi står sammen med våre nærmeste naboer i en felles kamp for å ivareta folkeviljen, vårt folkestyre, vår identitet og vår selvrespekt, melder For Finnmark og Troms-aksjonen mot tvangssammenslåing i en pressemelding.