Drosjesjåfør mistet lappen etter råkjøring

En tromsømann må belage seg på å gå de neste fem månedene.

DØMT: Mannen er dømt for råkjøringen.  Foto: Tor Farstad

nyheter

I begynnelsen av september i år ble mannen målt til å ha en gjennomsnittshastighet på 93,46 kilometer i timen i 60-sonen i Ramfjorden, da han kjørte en varebil.

Mannen har drosjeløyve, ifølge dommen fra Nord-Troms tingrett. Mannen har avgitt uforbeholden tilståelse i retten.

Han må nå betale en bot på 12.000 kroner, samt at han mister førerkortet i fem måneder.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter