Politiet ransaket bolig, og fant to gram hasj – nå er mann (38) dømt

Da politiet ransaket boligen, ble mannen fortvilet og fortalte politiet at han hadde hasj i kjøkkenskapet.
nyheter

I mai i år gjennomførte to politibetjenter en ransaking i boligen til mannen, på grunn av en siktelse mot mannens samboer. Paret lå, ifølge dommen fra Nord-Troms tingrett, og sov da politiet ankom. Da det ble foreholdt ransakingsbegjæring ble mannen fortvilt og opprørt, samtidig som han uttalte at de kom til å finne hasjen hans på kjøkkenet. Han gikk deretter til et kjøkkenskap og påviste det som ble målt til like over to gram hasj.

Mannen er tidligere straffet en rekke ganger, blant annet for narkotikaforbrytelser og brudd på legemiddelloven. Han møtte ikke selv i retten. Nå får han en bot på 3.600 kroner, samt at han må betale saksomkostninger på 1.500 kroner.