Stanset ruset MC-fører på stjålet kjøretøy

Politijakten startet i Tromsdalen og endte i Giæverbukta.
nyheter

Like etter klokken 14 onsdag ettermiddag melder politiet om at de tidligere i dag fikk melding om uaktsom kjøring på uregistrert motorsykkel i Tromsdalen, der fører kjørte uten hjelm.

Motorsykkelen ble stanset i Giæverbukta, opplyser de om på Twitter.

Ifølge politiet er det snakk om en mannlig fører på 30 år, som er kjent av politiet. Kjøretøyet var stjålet og det er mistanke om at vedkommende har kjørt i ruspåvirket tilstand. Mannen hadde ikke gyldig førerkort og skal i tillegg ha kjørt uaktsomt, blant annet på gangveg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter