Vogntog har fått stans i tunnelen – ett felt stengt

Et vogntog som har fått stans omtrent midt i Tromsøysundtunnelen sørget for ett stengt felt.
nyheter

Feltet fra Breivika og over til fastlandet er stengt i Tromsøysundtunnelen onsdag kveld. Ifølge operasjonsleder Karl Erik Thomassen i politiet er det et vogntog som er årsak til stengningen. Bilberging skal være bestilt, og det er kontroll på situasjonen, men tunnelen ble stengt inntil videre.

Tunnelen ble åpnet kort tid etter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter