I dag skal politiet og Forsvaret øve i sentrum

Folk vil dermed kunne møte både uniformert politi og militært personell og kjøretøy i området.

Illustrasjonsbilde fra en væpnet aksjon på Torp i 2017.  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

nyheter

Øvelsen foregår hovedsakelig innomhus i bygningene nord for Veita-kvartalet i Storgata i Tromsø sentrum skriver politiet i en pressemelding.

Det vil være aktivitet i området fra ca. kl. 08.00 til ca. kl. 17.00.

– Politiet og Forsvaret samarbeider om øvelsen fordi vi gjennom felles trening, opplæring og samhandling blir bedre kjent med hverandres ressurser og kapasiteter. Det er viktig at Forsvaret og politiet samarbeider godt om beredskap slik at vi kan utnytte samfunnets samlede beredskapsressurser på en best mulig måte, heter det videre i presseskrivet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter