Nå flytter Statens vegvesen inn i nye lokaler

Mandag tar veivesenet i bruk helt nye kontorlokaler på Stakkevollveien.

Slik ser det nye kontoret til Statens vegvesen ut.  Foto: Ronny Stelander, Statens vegvesen

nyheter

Alle funksjonene til Statens vegvesen, inkludert Tromsø trafikkstasjon, blir nå samlet i ett bygg på Stakkevollveien 35/37 ved Kræmerbygget.

Det nye kontoret til Statens vegvesen sett fra nord.  Foto: Ronny Stelander, Statens vegvesen

 

Postadressen og telefonnummeret til veivesenet blir det samme.

Kontorbygningen på Stakkevollveien skal også huse Helse Nord og en rekke andre aktører. Til sammen skal rundt 700 mennesker arbeide i bygget.

Her er kontoret avbildet fra sjøsiden.  Foto: Ronny Stelander, Statens vegvesen

 

Da iTromsø først skrev om flytteplanene i 2016, var tanken at bygget skulle se slik ut. Som man kan se av de nye bildene, har det siden den tid blitt en del endringer i planene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter