Bondevik ikke aktuell som ordførerkandidat for Ap

Det melder NRK Troms fredag morgen.

ORDFØREREMNE: Stein-Gunnar Bondevik ønsker å bli ordfører for Arbeiderpartiet.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Innovasjon Norge-toppen bekreftet i starten av september at han var i samtale med nominasjonskomiteen til Tromsø Arbeiderparti og sa i et intervju med iTromsø for to uker siden at han ønsket å lede Ap-skuta i årene framover, uavhengig av valgresultatet.

Fredag morgen melder NRK Troms at Bondevik bekrefter at han ikke lenger er aktuell for valglista, all den tid iTromsø onsdag kunne avsløre at Arbeiderpartiets nominasjonskomité ønsker og fortrekker Gunnar Wilhelmsen som partiets ordførerkandidat.

Jarle Heitmann var selv med i kampen, men trakk sitt kanidatur for litt over to uker siden.

iTromsø kommer tilbake med mer.