Pågrep full sjåfør etter tips om vinglete kjøring

For tredje gang i år ble mannen pågrepet for fyllekjøring.
nyheter

En mann i 40-årene er siktet for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Det melder politiet på Twitter fredag ettermiddag.

Vedkommende ble kontrollert etter melding fra publikum om vinglete kjøring.

- Vi fikk tips fra en bilist som observerte vedkommende. Tipseren fulgte etter sjåføren og så hvor han parkerte. Vi dro derfor hjem til mannen og pågrep han der, forteller Eirik Kileng, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Kileng kan fortelle at mannen skal ha kjørt veldig vinglete, blant annet over Tromsøbrua. Han skal også ha kjørt oppå fortau.

- Er dette en kjenning av politiet?

- Ja, det vil jeg si. Dette er tredje gang i år at mannen blir stoppet for ruskjøring, forteller Kileng.

Vedkommende har blitt fratatt lappen tidligere og hadde dermed ikke gyldig førerkort da han ble pågrepet fredag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter