Foreløpig usikkert når Rotvold-kiosken flyttes

Venter på at Statens vegvesen og politiet skal behandle søknaden.

FLYTTES TIL BERG: Mest sannsynlig flyttes Rotvold-kiosken denne uken. 

nyheter

I forrige uke ble det klart at den omdiskuterte Rotvold-kiosken som står plassert i Mack-kvartalet har fått nye eiere. Kioskens nye eiere er Magna og Micke Nordgård-Melander. De skal ta over førstnevntes familiegård Nordgård i februar 2019, og det er altså hit kiosken flyttes.

Når dette skjer er derimot fortsatt litt usikkert.

– Vi vet ikke helt enda. Nå venter vi på svar på søknaden vår som ligger til behandling hos Statens vegvesen og politiet, sier prosjektleder Eirik Nilsen i WSP, som skal arbeide med flyttingen av kiosken.

Det å skulle flytte kiosken fra sør-øya til Berg er en ganske omfattende jobb, som ikke kan gjøres når som helst. Flyttingen vil, ifølge Nilsen, skje på kvelds- eller nattetid.

– Det er en stor jobb og det krever litt stengte veier og slikt for å flytte på den. Derfor har vi nå søkt om tillatelser til å gjøre det. Vi har fått indikasjoner på at dette kan skje tidligst onsdag, men det er ikke sikkert.