Én person til lege etter voldsepisode på Peppes pizza

Det skal torsdag kveld ha vært en voldsepisode på Peppes pizza i Tromsø sentrum. Politiet satte inn store ressurser på å finne gjerningsmannen, som nå er pågrepet.

Har du info eller bilder? Kontakt oss på tips@itromso.no eller messenger.

nyheter

En mann i 40-årene er pågrepet på utestedet Verdensteatret i Tromsø sentrum.

Ble pågrepet

Mannen ble pågrepet like før klokken 22, under en time etter at politiet fikk melding om voldshendelsen på Peppes pizza i Tromsø sentrum, bekrefter operasjonsleder Rune Nilsen i politiet til iTromsø.

Det var en mannlig gjest ved restauranten som skal ha utført vold mot en kvinnelig ansatt.

Politiet tok vitneforklaringer fra ansatte og vitner sent torsdag kveld.  Foto: Ronald Johansen

 

Ifølge pressevakt ved UNN, Per-Christian Johansen, har kvinnen, som er i 20-årene, vært på legevakta. Det er dermed ikke snakk om alvorlige skader.

Mannen stakk først fra stedet, og politiet satte inn store ressurser for å få tak i gjerningsmannen.

Flere vitner til hendelsen

Ifølge Rune Nilsen skal det ha vært flere vitner til hendelsen. Politiet har litt før klokken 22.30 sperret av med bånd to steder inne i restauranten, og gjør nå undersøkelser der i tillegg til å ta forklaringer fra ansatte og vitner.

I samarbeid med legevakt og kommunen ivaretas de som var vitner til hendelsen. Restauranten er stengt og det er ingen gjester der. Glasset i ytterdøra er knust.

Ruta i inngangsdøra er knust.  Foto: Ronald Johansen

 

Den siktede mannen er satt i arrest, og vil måtte forklare seg for politiet i løpet av morgendagen. Han hadde ikke kniv på seg da han ble pågrepet.