Stenger skole og SFO på grunn av strømbrudd

Et større område fra Pyramiden til Tromsøbrua, og innover i Tromsdalen er uten strøm. Også et område sør på Tromsøya er uten strøm torsdag morgen.
nyheter

Troms Kraft skriver på Facebook torsdag morgen at kunder i området rundt Kveldrovegen og Ivar Aasens vei sør på Tromsøya kan oppleve halv spenning i morgentimene.

– Kunder som har problemer med spenningen kan bli helt utkoblet i korte perioder for feilsøking og feilretting, skriver de på siden og opplyser om at montører er på stedet og har startet feilsøking.

Like før klokken 08.30 skrev Troms Kraft at feilen er funnet på kabel i Kveldrovegen 11. Forventet rettetid er satt til 11:00.

Større område på fastlandet

Like før klokken 10.00 kom det også melding om strømbrudd i Tromsdalen.

Et større område fra Pyramiden kjøpesenter til Tromsøbrua, og innover Tromsdalen er uten strøm på grunn av feil i høyspentnettet.

Klokka 11.15 skriver Troms Kraft Nett at foreløpig er en feil funnet, og seksjonsvis innkobling av Tromsdalen er påbegynt.

Stenger skole pga strømbruddet

Tromsdalen skole og SFO ser seg nødt til å stenge og sende elever hjem. Elever fra 1.-4. trinn må hentes snarest, melder Tromsø kommune på Facebook klokka 12.00.

Gravefeil

Troms Kraft nett melder klokka 12.13 at som følge av graveskade på høyspentkabel i Tromsdalen er det foreløpig funnet feil på en høyspentkabel og på en høyspentbryter hvor de avventer assistanse fra brannvesenet.

Sliter enda

Per klokka 13.18 er det fortsatt seks nettstasjoner i Tromsdalen som er fri før strøm. Brannvesenet har nå klarert nettstasjonen med feil på høyspentbryteren, og montører er i gang med å vurdere skadeomfanget her skriver Troms Kraft nett.

Klokka 13.36 skal alle i Tromsdalen ha fått tilbake strømmen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter