Branntilløp på Åsgård – tok fyr i en madrass

Ingen ble skadet i branntilløpet på Åsgård da det begynte å brenne i en seng.
nyheter

Like etter klokken 10 fredag melder politiet om at det har vært et branntilløp på Åsgård.

– Brannnvesenet har kontroll og pasientene på avdelingen er evakuert og ivaretatt. Det er ikke snakk om noen personskader, sier operasjonsleder Eirik Kileng til iTromsø.

På Twitter skriver politiet at det har tatt fyr i en seng inne på et rom, men at sprinkelanlegget hadde slukket branntilløpet.

– Vi har grunn til å tro at det er påsatt da det har tatt fyr i en madrass, sier Kileng.

I år har det vært meldt om flere branntilløp på Åsgård, som blant annet skal være påsatt av beboere på institusjonen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter