Flere i sentrum rammet av vannlekkasje

Har gravd over stikkledning i forbindelse med rivingen av Matservice-kvartalet.
nyheter

Tromsø kommune har stengt av vannet for 18 hus i nærområdet etter at det oppstod en akutt vannlekkasje fredag ettermiddag rundt klokka 14.25.

– Vannlekkasjen er avstengt nå, og vil bli reparert i løpet av kort tid. Vi har sendt ut varsel til de som er rammet, og normalt skal det ikke ta mer enn en time før de får vannet tilbake, men det er det kun entreprenøren som kan svare på, opplyser VA-vakta til Tromsø kommune til iTromsø.

I meldingen kommunen sendte ut skriver de at vannet er forventet tilbake innen klokka 16.30.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter