Politiet: – Vi kan vel konstatere at julebordsesongen har startet

Politiet i Tromsø har hatt en svært hektisk natt. 11 personer ble brakt til arresten. Av disse er alle menn.

Hektisk: Politiet hadde nok å henge fingrene i natt til søndag. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Petter Strøm 

nyheter

– Om nattens hendelser har en sammenheng med julebordsesongen vet vi ikke, men vi kan vel konstatere at julebordsesongen har startet, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Kåre Munkvold.

Ifølge Munkvold har det vært en travel natt. De har mottatt flere meldinger om ordensforstyrrelser. 11 personer, hvorav ti i Tromsø og én i Harstad ble natt til søndag satt i fyllearresten. Alle personene er menn.

Alle menn


Fyll, narko, slagsmål og hærverk – svært hektisk natt for politiet

Politiet i Tromsø har hatt en svært hektisk lørdagsnatt.

 

– Mennene er nok mer representert, forteller operasjonslederen, og fortsetter:

– De som har sittet i arresten i natt har vært overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Andre hendelser har vi ordnet opp i på stedet. Da har personene blitt bortvist.

Hele fylket

Det er ikke bare i Tromsø politiet i natt har måttet jobbe hardt. De forteller at det har vært mye å gjøre både på Finnsnes, Harstad og ellers på innlandet, men at Tromsø er overrepresentert.


Tatt for promillekjøring

En person er fratatt førerkortet etter mistenkt promillekjøring.

 

– Denne helgen er ikke noe eksepsjonell. Det er alltid mye å gjøre på denne tiden av året, så det er ikke uvanlig. Det er ingen skreven regel at det blir mye å gjøre fremover, men det vil ikke komme som noen overraskelse om det blir det, sier politibetjenten.

Han oppfordrer samtidig folk til å kose seg i tiden fremover, men med måte.