Widerøe har problemer mandag morgen – to Tromsø-flyvninger innstilt

Widerøe måtte mandag morgen kansellere tre flyvninger fra Bodø lufthavn.
nyheter

Avinor opplyser at tre Widerøe-flighter fra Bodø er innstilt, og at fem ankomster er berørt – to av dem i Tromsø.

Flightene det gjelder er WF766, WF870 og WF846. De to sistnevnte skulle landet i Tromsø henholdsvis klokken 09.10 og klokken 09.45.

Informasjonskonsulent Lina Lindegaard Carlsen i Widerøe opplyser at begge flyvningene ble kansellert som følge av tekniske utfordringer. Hun kan imidlertid ikke gå i detalj på hva som er galt med maskinene.

- Det er nok ikke noe alvorlig, men vi har heldigvis strenge retningslinjer når det kommer til fly i Norge og det kreves av oss at flyene tas inn til ettersyn. Dessverre er det ikke alltid at vi har nok reservekapasitet til å sette opp nye flyvninger når det skjer, sier hun.

Ifølge Carlsen har passasjerene som skulle reise fra Bodø til Tromsø blitt booket om til neste flyvning. Det er også satt opp bakketransport til Tromsø og Harstad for dem som skulle reise med Widerøes flight WF870.