To skadd etter trafikkulykke i Breivika-tunnelen

Tre biler var involvert i en trafikkulykke i Breivika-tunnelen torsdag ettermiddag. To personer ble fraktet til UNN med skader.

TRAFIKKULYKKE: Torsdag ettermiddag var tre biler involvert i en trafikkulykke i Breivika-tunnelen. Én sjåfør satt fastklemt i bilen, men er nå brakt til traumemottak på UNN. En annen person er fraktet til legevakta for sjekk.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Klokka 15.37 torsdag ettermiddag meldte politiet at tre biler var involvert i en trafikkulykke i Breivika-tunnelen som går fra Breivika til Hansjordnesbukta.

FRAKTER UT BIL: Litt før klokka 16 fraktes én av bilene involvert i trafikkulykka ut av Breivika-tunnelen.  Foto: Ronald Johansen

Lettere skadet

Det var en person i hver av de tre bilene involvert i ulykka, og én av dem ble sittende fastklemt. Rett før klokka 16.00 meldte politiet at personen som ble fastklemt er fraktet til traumemottaket på UNN.

Helsevakt ved UNN, Per Christian Johansen, bekrefter at en mann i 60-årene er kommet inn til UNN, og at en annen person er kommet inn til legevakta.

– Mannen er lettere skadet og innlagt til observasjon, sier Johansen.

STENGT: Politiet stengte tunnelen inn til Breivika etter at tre biler har vært involvert i en trafikkulykke torsdag ettermiddag.  Foto: Ronald Johansen

 

Kom over i feil kjørefelt

Litt over klokka 16 er alle tre bilene fraktet bort, og tunnelen er åpen igjen. Politiet har begynt å danne seg et bilde av det som har skjedd.

– Sjåføren som ble sittende fastklemt var på vei sørover i tunnelen og kom over i feil kjørefelt hvor han traff to andre personbiler. Det er det bildet vi sitter med nå, sier operasjonsleder Kåre Munkvold ved Troms politidistrikt til iTromsø.

Ingen mistanke om rus

Det foreligger ingen mistanke om ruspåvirket kjøring og det er heller ikke tatt beslag av førerkort per klokka 17.30 torsdag.

– Det vil bli opprettet sak på forholdet, og så vil man vurdere skyldspørsmålet etter hvert, sier Munkvold.