Dette er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris

Lytring, Rakettnatt og Sparebankens Samfunnsløftet kjemper om den gjeve kommunikasjonsprisen for 2018.

FINALIST 1: Lytring. 

nyheter

Når Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge skal arrangere fagdagen #KomNord2018 i Tromsø denne uka, skal det offentliggjøres hvem som vinner årets utgave av Nordnorsk kommunikasjonspris.


UiT vant Nordnorsk Kommunikasjonspris 2017

Som første universitet i Norge, startet UiT opp obligatorisk kurs i forskningskommunikasjon. Nå vinner de pris.

 

– Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både for å vise fram suksessfulle prosjekter i nord, gjøre stas på flinke kommunikasjonsfolk og å inspirere andre kommunikatører i landsdelen, sier juryleder Torgunn Wærås i en pressemelding.

FINALIST 2: Rakettnatt. 

 

De tre finalistene er:

1) Lytring, debatt- og forskningsformidlingskonsept som er et samarbeid mellom Nordlandsforskning, Nord universitet og Stormen bibliotek

2) Rakettnatt, festival i Tromsø

3) Samfunnsløftet til Sparebanken Nord-Norge

I årets jury sitter Torgunn Wærås (sentralstyremedlem i Kommunikasjonsforeningen), Inger Lise Næss (styreleder i Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge), Målfrid Baik (regiondirektør i NHO Arktis) og Bjørn Erik Jansen (Nordnorsk Kommunikasjon AS).

FINALIST 3: Samfunnsløftet. 

 

Prisen deles ut årlig til organisasjoner, institusjoner, bedrifter eller enkeltpersoner som har bidratt til å synliggjøre og fremme Nord-Norge, brukt kommunikasjon som verktøy og vist vei når det gjelder god kommunikasjon.