Vannrør sprakk på ishavshotellet under frokostserveringen

De ansatte ved Scandic Ishavshotell fikk en hektisk start på dagen.

Hotellsjef ved Scandic Ishavshotell, Poul-Henrik Remmer, viser hvor lekkasjen på hotellet oppsto.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

- Det var vann overalt her da jeg kom på jobb, forteller hotellsjef ved Scandic Ishavshotell, Poul-Henrik Remmer til iTromsø.

Det var Nordlys som først omtalte saken.

Fikk hjelp fra brannvesenet

Når iTromsø snakker med ham like før klokken 10.00 torsdag formiddag, har de fått situasjonen under kontroll etter hektisk aktivitet på hotellet i morgentimene.

- Det som skjedde var at et vannrør på ytterveggen i 1. etasje sprakk. Dermed gikk det kort tid før vi hadde vann på gulvet i lobbyområdet, forklarer Remmer, som anslår at det var snakk om rundt 100 kvadratmeter som var dekket av en halv centimeter vann.

- Gjestene ble litt forstyrret i frokosten sin, men ellers medførte det ingen store driftsforstyrrelser. Vi har vannstøvsuger her, så da var det alle mann til pumpene for å få vekk vannet. Vi fikk også hjelp av brannvesenet til å rydde opp, forklarer hotellsjefen.

Ingen ødeleggelser

Han priser seg lykkelig over at lekkasjen oppsto i 1. etasje.

- Hadde dette for eksempel skjedd i 7. etasje, hadde situasjonen vært helt annerledes. Da ville det sett mye verre ut. I 1. etasje har vi dessuten flisgulv, så det er ikke snakk om noen ødeleggelser, forteller Remmer.