18-åring tiltalt for å stikke fingre i øynene på en annen

En mann født i år 2000 er i Nord-Troms tingrett tiltalt for vold, tyveri og for å bryte seg inn på forbudt område.
nyheter

07. september skal den 18-årige mannen ha stjålet et brannslukningsapparat fra en adresse i Tromsø og tømt det på utsiden av huset, det vil si på husets bekledning, biler og utover gaten. Samme dag tok mannen seg inn på Eurospar i Tromsø sentrum, som nå er stengt for ferdsel på grunn av ombygging. Mannen er dermed også tiltalt for å ha tatt seg inn i lokalene enda de ikke er åpen for allmenn ferdsel og det er skilt som viser adgang forbudt.


Tromsømannen ble dømt for råkjøring mandag – nå er han tiltalt for forsikringsbedrageri

Tromsdalsmannen i starten av 30-årene ble dømt for råkjøring denne uken. I januar må han møte i retten på nytt, tiltalt for bedrageri og falsk anmeldelse.

 

15. september skal den tiltalte har brutt loven igjen. Denne gangen skal han ha slått og sparket en annen mann gjentatte ganger i en park ovenfor Hansjordnesbukta. Tiltalte skal ha ristet og dyttet eller kastet han i bakken, i en bil og et gjerde, eller medvirket til dette. Til slutt skal tiltalte ha stukket to fingre inn i øynene på mannen.