Bil står fast på Sandnessundbrua

Trafikken skal være helt stanset.
nyheter

iTromsø fikk fredag ettermiddag tips om at en bil skal ha få motorstopp på Sandnessundbrua, og at det derfor preger all trafikken over brua.

Det kan politiet bekrefte.

- En bil har trøbbel og berging er på vei. Politiet er også på vei til stedet for å regulere trafikken, sier operasjonsleder Beate Helberg.

Klokken 15.13 skal bilen være berget.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter