Buss måtte berges ved Otium

En buss havnet i grøfta ved Otium i Tromsdalen.

Her måtte bussen berges.   Foto: Mats Rydland.

nyheter

Falck måtte rykke ut å berge en buss da den sklidde ut i grøften i Gåsværveien ved siden av Otium i Tromsdalen.

- Vi har fått melding om at det er en buss som har sklidd ut i grøfta, men de ordnet med berging selv, og vi har ikke hatt en patrulje på stedet, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer til iTromsø.

Politiet kunne ikke si noe om hvilken bussrute dette gjaldt.

Klokken 14.47 skal bussen være berget.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter