Personbil kjørte av veien i Nordkjosbotn

Kjørt av veien på E6.
nyheter

Nordlys melder at en personbil har kjørt av veien på E6 i Nordkjosbotn.

Klokken 16.00 skriver politiet på Twitter en bil har kjørt av veien cirka en kilometer fra Nordkjosbotn i retning Oteren. Bilen sperrer vegbanen delvis.

Fører tas med av ambulanse til legevakten på grunn av smerter. Årsak er foreløpig ukjent, ifølge politiet som er på stedet.

iTromsø oppdaterer saken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter