Starter vinterrute til London fra Tromsø

Fredag åpnet Wizz Air sin andre rute til Tromsø.

NY FLYRUTE: Wizz Air startet fredag sin nye vinterrute mellom Tromsø og London. Foto: Wizz Air 

nyheter

Det blir to ukentlige avganger, mandager og fredager, mellom London Luton (LTN) og Tromsø i vinter, med oppstart i dag, 14. desember, og fram til 25. mars neste år.

– Wizz Air gjorde sin første flyging til Tromsø vinteren 2017, da de startet opp sin helårsrute fra Gdansk. Vi på Tromsø lufthavn ønsker den nye ruten velkommen og ser fram til videre samarbeid, sier Mona Ringstrand, kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, i en pressemelding.

Hun tror den nye ruta blir populær, både blant tromsøværinger som skal på storbyweekend, fotballturer eller reiser andre steder i Storbritannia, men også for turistmarkedet som vil reise til Tromsø for å oppleve nordlys og hvit vinter.

Kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, er fornøyd med å utvide med flytrute mellom Tromsø og London.

– Gjennom å tilby lave priser til London-Luton legger vi til rette vi for turisme og forretningsreiser til våre norske kunder. Vi har god kapasitetsutnyttelse og stor etterspørsel, vi opplever å være godt mottatt i markedet. Vårt mannskap ser fram til å kunne ønske dere velkommen om bord til Wizz Air, sier han i pressemeldingen.