Vil ha rutebusser flyttet til Prostneset

Vil flytte to av byrutene til Prosneset.

Vil ha bybusser til bussterminalen på Prostneset.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Samferdselssjef Bjørn Kavli i Troms fylkeskommune ber Tromsø kommune kontakte Troms fylkestrafikk for detaljplanlegging av at bussrute 21 til UNN og 40 til flyplassen/Kvaløya via Giæverbukta bør gå fra Prostneset.

– Vi har ikke fått avklaring fra kommunen på hvordan tilretteleggingen skal være. Vi har i prosjektfasen påpekt at området utenfor inngangspartiet har vært avsatt til formålet, men det er per nå ikke bygget en holdeplass der, skriver samferdselssjefen.


Fra sidelinja

Ble disse spørsmålene stilt da Havneterminalen ble planlagt?

Prostneset Terminal har vært i bruk noen måneder, og har fått gjennomgå med god grunn, skriver Ron Røstad.