Elleville salgstall for Tromsøbadet: – Vi ble helt sjokkert

På to uker har Tromsøbadet solgt billetter for godt over 400.000 kroner.

Snart ferdig: Tromsøbadet har reist seg på Templarheimen og forventes ferdigstilt i løpet av våren, og åpnet for publikum i løpet av høsten 2019. 

nyheter

Til tross for sterke reaksjoner på prisnivået til Tromsøbadet fra publikum, har juletilbudet deres, med rabatterte klippekort, slått an.

Etter at de åpnet nettbutikken 7. desember, har de solgt klippekort for over 400.000 kroner.

Fornøyd ledergruppe: Inga Reker (fra venstre), Tommy Guttormsen, Thor-Otto Iversen og daglig leder, Siv-Hege H. Schrøen er knallfornøyd med salgsstarten til Tromsøbadet. Foto: Privat 

 

– Vi ble helt sjokkert da vi sjekket salgstallene denne uken. Det er langt over hva vi forventet. Vi har heller ikke reklamert noe særlig annet enn i egne kanaler, så det er en hyggelig bekreftelse på at folk faktisk gleder seg til badet åpner, sier Inga Reker, leder for salg og marked ved Tromsøbadet.


Stor bildeserie:

Bli med på innsiden av Tromsøbadet

I denne bildeserien kan du se hvordan det blir seende ut på Tromsøbadet.

 

Populært blant de minste

tar form: Tromsøbadet nærmer seg stadig ferdigstillelse. Slik så det ut på innsiden tidligere i desember  Foto: Ronald Johansen

 

Juletilbudet, som varer ut måneden, har solgt spesielt godt blant de minste.

– Det er nok mange som har et klippekort under juletreet i år. Det er veldig gledelig at så mange familier ser ut til å benytte seg av tilbudet, sier Reker, og fortsetter:

– Salget har som sagt allerede vært over all forventning, men nå hadde det vært veldig gøy om vi kom oss over 500.000-grensa til nyttår, så vi krysser fingrene.


Ordføreren åpner for flere parkeringsplasser ved Tromsøbadet – det vil SV sette en stopper for

Tromsø-politikerne vil se på muligheten for å lage flere parkeringsplasser ved Tromsøbadet.

 

Ukjent åpningstid

Slik så det ut på innsiden tidligere i desember.   Foto: Ronald Johansen

 

Tromsøbadet skulle opprinnelig åpne for publikum våren 2019. Det har blitt utsatt til neste høst.

– Vi skal bruke fellesferien til å teste anlegget og funksjonaliteten, og det vil ikke være åpent for vanlig publikum under prøvedriften. Vi kommer til å trenge testbadere når den tid kommer, men hvis alt går etter planen åpner vi dørene for alle i løpet av neste høst, sier Reker.


Tromsøbadet forsinket

Åpningen av Tromsøbadet blir forskjøvet til etter fellesferien.