Buss står fast i Holtvegen

Tømte bussen for passasjerer.

Rute 36 står fast i Holtvegen.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Bussrute 36 satt seg fast i en snøskavle da den skulle opp Holtvegen, og kom seg ikke videre. Ifølge iTromsøs fotograf på stedet måtte alle passasjerene forlate bussen.

- Dette er faktisk første melding om at en buss står fast jeg får i dag. Det har vært mye heftelser og forsinkelser i trafikken, som naturligvis har preget bussrutene slik at de har blitt forsinket, men vi har ikke hatt noen andre busser som har blitt stående fast enn denne du nå nevner, sier driftssjef Magnar Nilssen.

Blant annet nevner Nilssen trafikkhendelsen i Veslefrikkvegen, hvor det var to trailere som satt seg fast, og ulykken på E8, som to medvirkende årsaker til at bussrutene har blitt forsinket.

- På grunn av ulykker og trafikken så har det vært en del forsinkelser og det har gått sakte og vært en del køer. Likevel, forholdende tatt i betraktning, har sjåførene hatt en ok dag i dag, siser Nilssen.