Offentliggjør navnene på de fire som er antatt omkommet i snøskred

Politiet friga mandag ettermiddag navnene på de antatt omkomne i snøskredet i Tamokdalen 2. januar.
nyheter

De savnede er:

Mikael Sten (29), Finland

Disa Bäckström (29), Sverige

Niklas Nyman (36), Finland

André Stenfors (32), Finland

På vegne av de pårørende videreformidler politiet følgende informasjon, opplyser stabssjef i politiet, Morten Pettersen, i en pressemelding:

"I forbindelse med offentliggjøringen av navnene ønsker de pårørende at mediene viser respekt for de pårørende og deres sorg. De pårørende vil for øvrig takke regningsmannskapet, helsepersonell, politiet og det lokale kriseteamet for den fantastiske innsatsen de har gjort og fortsatt gjør. De pårørende vil også rette en varm takk til Balsfjord kommune for deres fine mottakelse."

Det var forrige onsdag at følget på fire ble tatt av snøskred under en skitur opp Blåbærfjellet i Tamokdalen. På grunn av svært vanskelige forhold i området, har det foreløpig ikke vært mulig å hente de antatt omkomne ut av skredområdet.