Traktor kolliderte med personbil

– Trafikalt kaos, melder politiet.
nyheter

OPPDATERT: Klokken 18.00 melder politiet at alle veier nå er åpne. Det er fortsatt svært glatt mange steder, og det er enda ikke strødd på E8. Oppfordringen om å begrense bilkjøring opprettholdes inntil videre.

Tromsø-politiet ønsker å nå ut med følgende melding til byens innbyggere klokken 16.30:

«Det er trafikalt kaos i store deler av Tromsø. Trafikken står stille flere steder. Det foregår strøing, og politiet og bilbergerne har mye å gjøre. Inntil føret er bedre vil politiet fraråde folk å bruke bil i Tromsø.»

Klokken 16.40 opplyser en iTromsø-tipser at en traktor og en personbil har kollidert på Tromsøysundvegen, nedenfor Lunheim. og klokken 16.55 tvitrer politiet at nødetater er på vei til ulykkesstedet. Det skal ha sittet fire personer i bilen, men skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Klokken 17.55 melder politiet at én person ble fraktet til legevakta for sjekk på grunn av smerter. Fører av traktor anmeldes av politiet. Det var påkjørsel bakfra.

I tillegg opplyste en iTromsø-tipser klokken 16.43 at en bil har kjørt av veien ved Bjørnebekken, og at veien er i ferd med å stenges.

Like etter klokken 18.00 informerer politiet om at alle veier nå er åpne.

Cirka klokken 19.30 skriver politiet også at de opphever sin oppfordring om å la bilen stå. Veiene skal nå i stor grad være saltet og strødd.