Trailer fra Litauen sperret E8 ved Hundbergan

UP rykket ut til Hundbergan da en trailer hadde problemer med å komme seg opp en bakke.
nyheter

Like før klokken 10 lørdag formiddag skriver politiet på Twitter at de har fått melding om en trailer som har problemer med å komme seg opp en bakke på E8 ved Hundbergan.

– Det er et vogntog fra Litauen. Sjåføren sier han har kjettinger, men at det ikke hjelper. Det er nå bestilt berging. Dette medfører at kjørefeltet ut fra Tromsø foreløpig er sperret, sier operasjonsleder Kåre Munkvold til iTromsø.

Kjørefeltet inn mot Tromsø var sperret i rundt to timer før politiet åpnet E8 igjen rundt klokken 12 lørdag formiddag.

Politiet opplyser til iTromsø at traileren fikk hjelp av bergingsbil til å komme seg opp bakken, men har kjørt videre fra stedet for egen maskin.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter