Matsentralen får trivselsprisen for 2018

Tromsø Arbeiderforening deler ut prisen for 20. gang.

Får pris: Matsentralen er mottaker av trivselsprisen for 2018. På bildet er Anne Elisabeth Hafstad og frivillig Kjell Reinholdtsen. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

Hvert år siden 1999 har Tromsø Arbeiderforening tildelt trivselsprisen til enkeltpersoner, lag eller foreninger. 2018-utgaven av prisen går til Matsentralen i Tromsø.

«Tromsø Arbeiderforening ønsker med tildeling av trivselsprisen for 2018 å sette søkelyset på det viktige og positive arbeid Matsentralen i Tromsø gjør for enkeltpersoner, familier og andre hjelpeorganisasjoner. Matsentralen i Tromsø bidrar til bedre ressursutnyttelse og forhindrer at fullt brukbar mat kastes. Matsentralen bidrar til at mange som har begrensede økonomiske ressurser sikres mat på bordet og økt trivsel i hverdagen. Det gjøres et betydelig frivillig arbeid blant medlemmene og støttespillere som Tromsø Arbeiderforening er glad for å kunne støtte», heter det i begrunnelsen.

Prisen, som består av et diplom og 15.000 kroner, er ment å være en oppmuntring og et bidrag til det arbeidet som gjøres i mange miljø for å gjøre Tromsø til en trivelig by å bo i, heter det i en pressemelding fra arbeiderforeninga.


Tromsø Matsentral er Årets tromsøværing 2018: – Vi mottar prisen på vegne av alle tromsøværinger som bryr seg

Lederne i Tromsø Matsentral er ikke så opptatt av å vinne priser, men er glad for medieoppmerksomheten fordi det gjør tilbudet kjent for dem som trenger det mest.