Skredet i Tamokdalen

Søker i rasområdet med helikopter

Mandag fortsetter politiet søk i rasområdet i Tamokdalen.

Forsvaret bistår politiet og de som graver i raset på Blåbærtinden, i Tamokdalen, hvor fire utlendinger ble tatt av ras 2.januar. Tre omkomne er funnet så langt. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix 

nyheter

Redningsmannskapene har lyktes i å hente ut tre av de omkomne i snøskredet på Blåbærfjellet tidligere i januar, men jobber fortsatt med å klare å hente ut den fjerde.

Tidlig mandag ettermiddag melder politiet at søket fortsetter i dag. Det pågår nå Recco-søk fra helikopter for å kartlegge rasområdet på nytt i håp om å lokalisere den fjerde omkomne. Det vil ikke pågå andre søk i dag, melder politiet på Twitter.

Mandag kveld melder politiet at det ble gjort åtte markeringer ved hjelp av Recco-søket. Disse markeringene vil bli sammenstillt med de søk med mer som allerede er gjort i skredet, dette for å se om det er noen av dagens markeringer som skal sjekkes grundigere