Privat helseforetak kjøper hudlegesenter

Volvat Tromsø kjøper nå Nordnorsk hudlegesenter. – Vi ser et stort behov for private helsetjenester i hele regionen, sier regionsleder ved Volvat, Unni Gisletun.

OPPKJØP: Hudlege og gründer ved Nordnorsk hudlegesenter, Elin E. Ekornes, regionsleder Unni Gisletun og hudlege og gründer ved Nordnorsk hudlegesenter, Kjersti Danielsen. Foto: Rune Berthinussen/NTB scanpix 

nyheter

Gisletun begrunner oppkjøpet med stor etterspørsel etter dermatologiske tjenester, samt lang ventetid i det offentlige helsevesenet i regionen.

– Vi gleder oss over avtalen og samarbeidet videre, sier hun i en pressemelding.

Alle de ansatte blir med over fra Nordnorsk hudlegesenter og inn i Volvat medisinske senter.

– Oppkjøpet vil både styrke etablerte tilbud og tilføre nye tjenester ved vårt senter. Pasientene vil få et bedre og bredere tilbud enn tidligere, og vil fremdeles få rask tilgang på spesialist uten henvisning. Dette er første steget i en prosess der vi fremover vil vurdere etablering av ytterligere tjenester innen blant annet allmennmedisin, psykisk helse og gynekologi, sier Gisletun.

Nordnorsk hudlegesenter ble etablert i 2015, av Elin Eikemo Ekornes og Kjersti Danielsen.

– Å bli en del av Volvats unike fagmiljø var en mulighet vi ikke kunne takke nei til, sier daglig leder Elin Eikemo Ekornes.

– Med Volvat som eiere, gleder vi oss nå til å fokusere på pasientene, faget vårt og å utvikle et behandlingstilbud som vi opplever det er stor etterspørsel etter her i Nord-Norge. De ansatte beholder sin etablerte arbeidsplass og går innunder Volvats faglige og administrative ledelse på det som blir Volvats andre senter i Tromsø.