Niklas (36) er fremdeles savnet i dødsskredet

Det er Niklas Nyman (36) fra Finland som fortsatt er savnet i dødsskredet i Tamokdalen.

OMKOMMET: Mikael Sten (29) fra Finland, Disa Bäckström (29) fra Sverige, André Stenfors (32) fra Finland og Niklas Nyman (36) fra Finland er de antatt omkomne etter skredulykken i Tamokdalen 2. januar.  Foto: Privat

nyheter

Mikael Sten (29) fra Finland, Disa Bäckström (29) fra Sverige og André Stenfors (32) fra Finland ble hentet ut fra skredet i forrige uke.


To menn og en kvinne funnet i Tamokdalen

De tre som er funnet i skredet i Tamokdalen, er to menn og en kvinne, ifølge politiet. Letingen etter den siste savnede fortsetter søndag.

 

Tidligere denne uken ble kjent at politiet har avsluttet søket etter Nyman på grunn av stor skredfare i området etter store mengder med nysnø.


Kreditering: Norgeskart

 

Politiet mener at det vil kreve store ressurser, med ny sprenging av snømasser for å sikre leteområdet, hvis man skal starte på nytt. Dette er ikke aktuelt.

– Dessverre er vi nå kommet dit at vi rett og slett må vente til vårparten før vi gjenopptar søket etter den siste savnede, sier lensmann Andreas Nilsen i Midt-Troms i pressemeldingen.


Presidenten i Røde Kors:

– Jeg ønsker å takke for fantastisk innsats

Søndag besøkte president i Røde Kors, Robert Mood, Tamokdalen for å lære mer om hvordan det jobbes i Norges kanskje mest utsatte skredområde. Det ble et sterkt møte.