Rykket ut til ulykke på Langnes

To personbiler kolliderte ved Langnes torsdag morgen.

  Foto: Helge Skog

Tips oss om hendelser i trafikken på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

iTromsø meldte først om et et trafikkuhell ved innkjørelsen til postterminalen like over klokka 08.00 torsdag morgen. Det var snakk om et vikepliktbrudd og ingen personskader ifølge vår fotograf som var på stedet rundt klokka 08.20.

GODT BULKET: Bilen fikk seg en solid trøkk, men står ikke til hinder for trafikken melder iTromsøs fotograf fra stedet like før klokka 08.30. Da skal sjåførene ha vært i ferd med å skrive skademelding.   Foto: Ronald Johansen

 

Da iTromsø var i kontakt med poltiet klokka 08.30 hadde ikke politiet hørt noe om uhellet, men meldte om en trafikkulykke i samme området klokka 08.45.

Det viste seg etterhvert å være det samme hendelse.

– Vi ble oppringt om ulykken klokka 08.35, og da gikk det ut trippelvarsling til alle nødetatene. Det er ingenting som tyder på personskader og vi er på stedet for å foreta avhør av begge førerene, sier operasjonsleder Kåre Munkvold i Troms politidistrikt.

Klokka 10.05 er politiet ferdig på stedet. De oppretter sak på forholdet og melder at en person er sendt til legevakta for sjekk. Totalt var det fire personer involvert i ulykken.

Munkvold anmoder folk om å ta kontakt med nødetatene når det er noe mer enn småbulking det er snakk om.

– Det er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite. Vi anmoder de som er involvert i uhell med større materielle skadereller når det er avsatt så pass med energi at for eksempel airbagger har blitt utløst, om å kontakte nødetatene. Folk oppfatter situasjoner forskjellig og folk kan framstå som uskadde, men kan ha fått indre skader når det er snakk om store mengder energi.