Fra sidelinja

Ikke kødd med Frp

Mens KrF og Frp skal sitte ved kongens bord og diskutere hvor mange vinflasker man kan ha med seg fra Gardermoen, raser fortsatt sexgærninger og livsfarlige typer med revolver rundt i gangene inne i politikkens storstue, skriver Herman Kristoffersen.
nyheter

Politikken i landet vårt har tatt seg kraftig opp nå om dagen. Herr Keshvari, en representant for Frp og vara for finansminister Siv Jensen, er siktet for våpentrusler.


Keshvari ilagt besøksforbud mot fornærmede i trusselsaken

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er ilagt besøksforbud mot personen han er siktet for å ha framsatt grove trusler mot.

 

Han har egentlig hatt rett lenge. Integreringen går for sakte her i landet. Dette fortalte han oss mange ganger før han skaffet seg denne pistolen sin. Da var han innvandringstalsmann for partiet sitt.

Nå gransker politiet reiseregningene hans også. Han har slett ikke vært i nærheten av der han hevder å ha vært. Han tok en sjanse og klasket bare regninger i bordet for mange norske kroner.

Herman Kristoffersen er fast spaltist hos iTromsø. 

Keshvari sykmeldt – Hagen på plass i Stortinget

Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen (74) har gjeninntrådt på Stortinget etter at Mazyar Keshvari (Frp) ble siktet for trusler og sykemeldt.

 

Representant Njåstad, med det troskyldige blikket, ligger ikke veldig langt bak som underholdning. Heller ikke Per Sandberg, som stakk til Iran med kjæresten sin, kommer man utenom. Greit nok, bare at den smarttelefonen han hadde med seg var det Erna som bestemte over.

Folk som mener de forstår seg på slikt, hevder at dette er et sikkerhetsbrudd av verste sort, en gave til e-tjenesten i det gamle Persia.

Njåstad har slett ikke hatt det lett. At han strødde rundt seg med interne Metoo-saker i partiet sitt til partikamerater kan vi forstå til en viss grad. Livet på Stortinget kan nok være temmelig ensomt selv for en som leder organisasjonsutvalget i partiet.


Njåstad trekker seg etter å ha delt sensitive metoo-opplysninger

Frps finanstopp og nestsjef på Stortinget Helge André Njåstad bekrefter overfor NTB at trekker seg fra alle verv etter å ha delt sensitiv metoo-informasjon.

 

At Helge André Njåstad også har bodd på de flotteste hotellene i landet med familien sin og deltatt på kostbare festivaler er en litt annen sak. «For å ha politiske samtaler», sier han etter å ha hatt en samtale med en resepsjonist på hotellet.

Moren hans fikk i hvert fall feiret bursdagen sin på Holms hotell på denne måten. Nå legger han seg flat og innrømmer alt Siv Jensen vil han skal innrømme.

En kåt type i partiet har også sendt slibrige meldinger rundt omkring. Ulf Leirstein som var høyt opp i Stortinget for Frp for noen måneder siden, sendte slibrige meldinger til en 14-åring og til en kvinne for å foreslå trekantsex. Han trakk seg også øyeblikkelig fra alle verv når dette nådde vifta.


NRK: Leirstein sendte sms med ønske om sex med mindreårig

NRK har kommet med detaljer om tekstmeldinger Ulf Leirstein (Frp) skal ha sendt til en kvinne der han har foreslått sex med en da 15 år gammel gutt.

 

En Frp-er har også havnet inn i presidentskapet på Stortinget som en slags siste vara. Der vil han nå endre grunnloven for å kunne kaste ut de rakkerne som har fått seg en stortingsplass, men som ikke har kontroll på verken avtrekkerfingeren eller annet.

Nesten ukentlig kommer det fortsatt nyheter om sexgalskapen i partiet. I fleng kan bråket rundt herr Søviknes nevnes, for ikke å glemme den aller siste tillitsmannen som i forrige uke ble siktet for å ha voldtatt en Frp-dame på fylkesårsmøtet i Rogaland. Noe må være uforløst i dette partiet. Noe alvorlig og undertrykt som bobler til overflaten når man tilsetter alkohol til blandingen.


Søviknes-saken blir ikke gjenopptatt

Voldtektssaken mot olje- og energiminister Terje Søviknes blir ikke gjenåpnet. Kvinnens advokat varsler at avgjørelsen vil bli påklaget til Riksadvokaten.

 

Ellers går de ut og inn av departementer. De fleste tillitsmenn, og noen få kvinner, har vel hatt nøklene til et departement noen uker, ser det ut til. Ikke at man trenger det, for dørene inn til regjeringen er nå snart å regne som svingdører.

Amundsen fra Harstad fikk også noen uker i sjefsstolen etter at mange hadde andre hadde fått prøve seg, men det gikk bare noen få uker før Siv Jensen måtte lete i gamle medlemslister for å børste støvet av eksilfinnmarkingen Tor Mikkel Wara.

Anundsen, Ikke Per-Willy Amundsen, var den som satt lengst i dette departementet, men etter hvert begynte han og vakle under vekten av sitt eget selvbilde, og laget derfor film om seg selv for å korrigere dette. Da ble, som man skjønner, veien kort til svingdøra.


Anundsen angrer ikke på videoen

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) sier han ble overrasket over hvordan informasjonsvideoen hans blir omtalt, men angrer ikke.

 

Sylvi Listhaug ble umulig å ha i regjeringa etter at hun fremsto som en tempelridder med korset sitt, og fortalte at Ap var mer opptatt av å sikre rettene til terrorister enn egne innbyggere.

Bård Hoksrud, med det gode humøret, slanket bort halve kroppen og tok over landbruk nå nylig uten å kunne smake på produktene. Han har alltid et lite smil på lur. Noe de sikkert ennå husker på bordellet i Baltikum der han var for noen år siden, ifølge pressen.


Hoksrud: Svært krevende dag

Bård Hoksrud innrømmet med en gang at han hadde kjøpt sex av en prostituert i Riga. Han sier onsdag ble en svært tøff og krevende dag.

 

En kan si hva en vil, men partiet har gjort noe med norsk politikk. Den har blitt saftigere. Mer lødig. Før var det bare dydsmønstre som satt på Stortinget.

Nå begynner i stedet aktivitetene og intrigene i parlamentet og partiet deres å ligne på det som velgerne deres holder på med på utsiden.

Den vanskeligste saken nå om dagen må være regjeringskonferansene hvor KrF og Frp skal sitte ved kongens bord og diskutere hvor mange vinflasker man kan ha med seg fra Gardermoen. Gjesp. I mellomtiden raser fortsatt sexgærninger og livsfarlige typer med revolver rundt i gangene inne i politikkens storstue. Gjerne om natten, i mørket, mens en aner en svovelaktig eim av død og ødeleggelse rundt det hele.

Sjefene på tinget, Stortingspresidentene våre, har til nå vært opptatt av at representantene må ha på seg dress og slips for å innta talerstolen.

De burde heller sjekke at de ikke har skytevåpen og en lerke på lomma.