Stjal fire biler, lasersverd, lydmikser, papptallerkener og Nugatti – blant mye annet

Nå er den 30 år gamle kvinnen dømt til 100 dagers fengsel, der 30 dager gjøres betinget.

NORD-TROMS TINGRETT: Kvinnen er dømt ttil 100 dagers fengsel, hvorav 30 dager er betinget. 

nyheter

30-åringen er dømt for en rekke lovbrudd, deriblant mange tyverier, kjøring av bil uten førerkort og i ruspåvirket tilstand.

Blant annet skal hun ved fire tilfeller ha stjålet personbiler, enten alene eller sammen med andre. Hun er også dømt for å ha stjålet en lydmikser fra Studio pilates trening, lasersverd fra Tromsø kampsportsenter, en fleecejakke, papptallerkener og en mobiltelefon fra UNN, og en datamaskin og andre gjenstander fra Partner Mote AS.


Mens Minna (48) freste oppkjørselen, stjal den frekke tyven bilen hennes

En person er pågrepet etter det dristige tyveriet. Vedkommende hadde både bilnøklene og vognkortet i bukselomma.

 

Hun skal også ha stjålet blant annet kaker, Nugatti og andre varer fra Eurospar, lommebok med kontanter og et nettbrett, sminke fra Vita på Nerstranda, et miksebord fra Tromsø Jernbanestasjon og en deodorant og et headset fra Coop Obs.

Kvinnen har endret på rekvisisjoner fra NAV for å få kjøpt produkter fra butikker, i tillegg til at hun har kjøpt varer hun har visst at var stjålet.

Ved flere tilfeller kjørte hun bil til tross for at hun var ruspåvirket, og ikke hadde gyldig førerkort.

To ganger skal kvinnen ha båret kniv, og hun er også dømt for ett tilfelle av vold mot en annen person, samt for tre tilfeller av bruk av narkotika.

Kvinnen møtte ikke til hovedforhandlingen. Hun har erkjent straffskyld i 26 av de totalt 34 tiltalepunktene, men hun dømmes for alle til totalt 100 dager fengsel, der 30 av dem gjøres betinget med en prøvetid på to år. Hun får fem års sperrefrist på å ta førerkort.