Kolliderte med tankbil ved Pyramiden: – Nå smeller det

Tre biler og en tankbil var involvert i en bilulykke på E8 ved Pyramiden.

- NÅ SMELLER DET: Nils Solbakken, føreren av bilen som kolliderte med tankbilen hadde barnebarnet i bilen sammen med seg.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Torsdag ettermiddag var tre biler og en tankbil involvert i en bilulykke ved Pyramiden.

Hendelsen skal ha inntruffet da en personbil, en Mercedes GLK SUV som kjørte i retning fra Tromsø, kolliderte med tankbilen som kjørte mot Tromsø.

Føreren av bilen som kolliderte med tankbilen, hadde sitt 10 år gamle barnebarn med seg i bilen, og begge airbagene skal ha blitt utløst i sammenstøtet med tankbilen.

– Tankbilen kom etter to biler, som den tredje bilen, og havnet i motgående kjørefelt. Da krasjet vi med den og da sa jeg til barnebarnet mitt «nå smeller det», sier føreren av bilen, Nils Solbakken til iTromsø, og fortsetter:

– Jeg har kjørt 3 millioner mil med Mercedes, og det er første gang jeg er i en ulykke hvor airbagene utløses, sier han.

Ingen personer skal, ifølge politiet, være skadet.

Klokken 14.38 skriver poltiet på Twitter at veien nå er åpen.

Ifølge politiet skal bil nummer en ha bremset kratig opp for en ambulanse under utrykning. Bil nummer to, en personbil med tilhenger, måtte gjøre en unnamanøver og kjører så til siden.

– Tilhengeren får sleng, og bil nummer tre kjører inn i hengeren. Bil nummer fire kommer kjørende i motgående kjørefelt og treffer hengeren, skriver politiet.

Politiet har nå opprettet sak på forholdet og skal etterforske saken.

– Det er fortsatt litt uoversiktelig hva det er som har skjedd, det skal vi undersøke nærmere, sier Siri Ellingsen, oppdragsleder ved Troms politidsitrikt.

Flere av bilene skal være berget fra stedet.