Utvider bobil-virksomheten til Tromsø

En av landets største og Nord-Norges desidert største bobilforhandler, Lians caravan & fritid AS i Målselv, åpner ny butikk i Tromsø.

Etablerer seg i Tromsø: Hege Lian sier de lenge har vært ute etter å utvide virksomheten til Tromsø. Nå har de fått muligheten etter at lokalene til Troms Caravan i Tromsdalen ble ledig.   Foto: JAN-ERIK BERGSTAD

nyheter

Navnet på det nye selskapet blir Lians Tromsø AS, og butikken skal åpnes i lokalene hvor Troms Caravan i Tromsdalen holdt til skriver Folkebladet.

Lokalene er nå under oppussing. Til nettstedet Bobilverden.no sier daglig leder Hege Lian i Lians Caravan & Fritid at de satser på å åpne den nye butikken så fort som mulig.


Trondsen Auto blir bobilforhandler

– Vi har mange kunder som etterspør bobiler, men som vegrer seg for å kjøpe de tradisjonelle modellene, sier daglig leder hos Trondsen Auto som nå starter salg av såkalte bybobiler.

 

Ifølge nettstedet har Lian lenge vært på jakt etter å utvide virksomheten til Tromsø. Muligheten åpnet seg da lokalene etter Troms Caravan ble ledig.

Lian sier til nettstedet at de har hatt et godt samarbeid med Troms Caravan i prosessen. De overtar også deler av varelageret og inventar. Daglig leder for Lians Tromsø AS blir Mona Gjerdrum.

Til Bobilverden.no sier Hege Lian at de ikke har gitt opp byggeplanene på Andslimoen, som er blitt forpurret på grunn av problemer med å få omregulert tomtearealer.

Hun forklarer ekspanderingen til Tromsø som et tiltak for å beholde posisjonen i markedet.