To biler involvert i kollisjon i Hamna

Klokka 14.35 fikk politiet melding om ulykken på Ringveien like ved Solneset skole, sør i Hamna.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

– Det har vært en kollisjon mellom to personbiler. Det er ingen personskader, men store materielle skader på bilene. En bil er tauet fra stedet mens politiet dirigere trafikken der ennå, opplyser operasjonsleder Beate Helberg i Troms politidistrikt til iTromsø per klokka 15.20.

Det har sannsynligvis kun vært en person i hver bil under kollisjonen.

– Den ene bilen har kommet langt over i motsatt kjørefelt og truffet en bil reisende i motsatt retning. Vi oppretter sak på forholdet og har gjort midlertidig beslag i førerkortet til en mann i 60-årene, sier Helberg.

Ifølge en iTromsø-tipser har det oppstått lange køer i området etter ulykken.