Fiskebåt fikk motorstopp

Tirsdag ettermiddag kunne man se en aldri så liten redningsaksjon i Tromsøysundet.

TROMSØYSUNDET: Redningsskøytene har tatt havaristen på slep. 

nyheter

Redningsskøyta Dagfinn Paust måtte slepe fiskebåten Segla, med bistand fra redningsskøyta Oscar Tybring IV.

Ifølge en av de ansatte på Dagfinn Paust var årsaken at Segla fikk noe trøbbel med maskineriet og motoren, men det var visstnok helt udramatisk, opplyser den ansatte ved redningsskøyta. Begge skøytene er i byen i forbindelse med mannskappsskifte.

Fiskebåten Segla tilhører Segla Fiskebåtrederi AS som ligger i Fjordgård på Senja.


Reportasjen:

Fiskerne får rekordhøy pris for skreien, men Simon Haugen (24) har ikke råd til egen kvote

Mandag kom tre fiskere inn med rundt 8 tonn skrei til fiskemottaket i Oldervik. Med en kilopris på 31 kroner gir det en inntekt på 248.000 kroner på 18 arbeidstimer. Likevel hadde ikke fisker Simon Haugen (24) råd til å ta ut lønn i fjor.