Nitty Gritty får skjenke

...men må stenge alkoholserveringen tidlig

FÅR SKJENKE: Utestedet Nitty Gritty ser nå ut til å få sin etterlengtede skjenkebevilling. Administrasjonen anbefaler politikerne i formannskapet om å si ja til servering av øl, vin og brennevin.  

nyheter

Utestedet Nitty Gritty har hatt en særdeles trang fødsel. Blant annet har omfattende naboprotester, påpakning fra arbeidstilsynet og manglende plangodkjenninger ført til kraftige forsinkelser.

Men nå ser det ut til at de siste bøygene er rundet.


Mener Nitty Gritty-eieren har skylda for støyproblemene

Både Total Prosjekt og Totalrenovering avviser at de er skyld i støyproblemene på Nitty Gritty. De mener det er endringer utført av de nye eierne.

 

Utestedet fikk nettopp midlertidig bruksendring av lokalene i gamle Tromsø Bokhandel, og nå anbefaler administrasjonen i kommunen at man også skal få skjenkeløyve.

Politikerne i formannskapet anbefales å gi restauranten tillatelse til å servere øl, vin og brennevin både på stedets uteservering og inne i restauranten.


Nitty Gritty får åpne – om de skrur ned musikken og stenger tidligere

Kommunen gir utestedet Nitty Gritty midlertidig brukstillatelse mot at de stopper serveringen før klokka 23.00 og at lydnivået ikke er for høyt. Samtidig stiller kommunen spørsmål ved lydskillet mellom første og andre etasje.

 

Løyvet gis imidlertid med forutsetning at man får beholde den midlertidige brukstillatelsen – og at man stenger kranene klokken 22.30 om kvelden.