Røykutvikling i enebolig på Tromsøya

nyheter

Politiet skriver på Twitter like før klokken 09 lørdag morgen at det har kommet inn melding om røykutvikling i enebolig på Tromsøya.

Alle personene i boligen er evakuert. Nødetatene er på stedet.

– Vi har fått beskreftet at det er røykutvikling og er på stedet sammen med brannvesenet. Det dreier seg om en bolig i Kveldstuvegen, men alle som var i huset har kommet seg ut, sier operasjonsleder Lennart Steffensen til iTromsø.

Klokken 09.11 skriver politiet på Twitter:

– Situasjonen er under kontroll. Personene som var på adressen er sjekket av ambulanse og er uskadd.

Politiet har lørdag formiddag foretatt taktiske undersøkelser på stedet, og vil foreta tekniske undersøkelser når det er klart for dette. Huset har fått røykskader og er ikke beboelig opplyser operasjonssentralen.