Stakkevollvegen er nå åpen

Veien har endelig åpnet igjen etter at den har vært stengt i ti dager som følge av tanken som kollapset.
nyheter

Mandag kveld i forrige uke fikk politiet melding om at en ståltank med silofôr tilhørende Tromsø Fiskeindustri (Trofi) holdt på å kollapse på Stakkevollvegen.

Veien, som er blant byens mest trafikkerte, har vært stengt siden da.

Tanken, som er på 4.000 kubikkmeter, inneholdt 2.300 tonn fiskeproteinkonsentrat da den begynte å kollapse 1. april. Det har siden vært jobbet med å rive tanken, som direktør i Trofi, Jens-Petter Jøstensen, mistenker at kollapsen skjedde fordi det lå for mye våt snø på taket.


Arbeid med å tømme ståltank i Tromsø pågår ennå

Arbeidet med å tømme en ståltank i Tromsø sentrum som holder på å bryte sammen, har pågått i hele natt og holder på ennå, opplyser politiet tirsdag morgen.

 

Men onsdag kveld, ti dager etter kollapsen, ble endelig veien åpnet igjen for trafikk. Og Troms fylkestrafikk melder at trafikken går som normalt på stedet.

– Alle rutebusser skal nå kjøre via Stakkevollvegen som normalt. Det gjelder med umiddelbar virkning. Alle busser i normal trasé og alle holdeplasser langs Stakkevollvegen betjenes av busser som normalt, skriver driftssjef i Nobina, Magnar Nilssen, i en pressemelding.